Investeringspleje. Til dig med en Audi, der er fyldt 5 år.


I takt med at en bil bliver ældre tiltager vigtigheden af god pleje og omsorg også. Derfor har Audi sammensat et specielt tilbud til de kunder med en Audi, som er ældre end fem år. Et tilbud, der sikrer, at Audien forbliver en Audi og at det kun er specialuddannede specialister med fire ringe på kedeldragten, der gennemgår bilen efter fabrikkens forskrifter. Således er man sikret optimalt service med fabrikkens anbefalede specialværktøj og den nyeste softwareopdatering til netop din Audi.

Som tak for besøget kvitterer værkstedet med gratis Audi Vejhjælp, der gælder indtil næste serviceeftersyn, ligesom der selvfølgelig også sættes et autoriseret Audi servicestempel i servicehæftet.

Kampagnen omfatter servicearbejde samt tilhørende reservedele i henhold til bilens servicehæfte og kilometerstand. Hertil kan der komme ekstra services og ydelser, når du og værkstedet skønner det er nødvendigt.

Det kunne eksempelvis være nye dæk, skift af bremsevæske, bremseklodser, bremseskiver eller gearolie, service af AC/klimaanlæg, reparationer samt øvrige ekstra arbejder og reservedele.

Kampagnepriser:

Audi A1 1.595 kr.
Audi A3, Q2, Q3
1.995 kr.
Audi A4, A5, Q5 2.495 kr.
Audi A6, A7, Q7 2.695 kr.

Book tid >>

Priserne er inkl. servicearbejde samt tilhørende reservedele i henhold til bilens servicehæfte og km stand. Prisen er ekskl. bremsevæske, gearolie, ekstraarbejde, reparationer samt øvrige reservedele. Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter. Priserne er garenterede maks. priser.