Jesper Buch er ny Audi ambassadør

Audi Danmark indgår partnerskab med en af Danmarks mest succesfulde forretningsinvestorer Jesper Buch. Partnerskabet bliver flerdimensionelt og tager udgangspunkt i en fælles tro på, at to stærke brands med noget på hjertet tilsammen kan gøre en forskel. På den ene side deler parterne passionen for biler og for Audi-brandet, hvor Jesper Buch igennem de sidste mange år selv har kørt Audi. På den anden side har Jesper Buch og Audi en fælles passion for fremdrift og udvikling og for derigennem at hjælpe morgendagens forbrugere, og mennesker generelt, til at træffe fornuftige valg, hvor man har sig selv med.

”I en verden, hvor det kan være svært og komplekst for forbrugerne at vurdere troværdigheden af de mange kommercielle samarbejder, de dagligt præsenteres for, føles det ekstra rigtigt at kunne indgå et partnerskab med Jesper, som i mange år har kørt Audi og er begejstret for vores brand og produkter. Når du dertil lægger, at Jesper er en af landets stærkeste og mest autentiske stemmer, så opstår der nogle unikke muligheder og synergier, som vi glæder os til at folde ud,” forklarer Jacob Thiesen, Head of Marketing hos Audi Danmark.

Jesper Buch har gennem de seneste to årtier bevist, hvor dygtig han er til at identificere og udvikle forretningspotentiale med stor succes. En rejse, der stadig er fuld fart på, men hvor fokus gennem årene har ændret sig, og hvor de blødere værdier i dag spiller en langt større rolle.

”Jeg er nået til det, jeg kalder den tredje fase af livet, hvor jeg har brug for at skære alt det unødvendige fra og fokusere på det, der giver mig værdi, kærlighed og en dybere mening. Noget, som jeg i grunden gerne ville have implementeret tidligere i livet, men som jeg ganske enkelt har haft for travlt til at fokusere på. Jeg tror, det er en følelse, de fleste kan nikke genkendende til, og derfor er det også noget, som jeg – i samarbejde med Audi – gerne vil slå et slag for. For udvikling skal ikke ske blot for udviklingens skyld – det er der rigeligt af i verden omkring os, hvilket mange mennesker bliver mentalt forpustede af at befinde sig midt i.”

Jesper Buch fortsætter: ”Jeg er meget bevidst om den stemme, jeg har haft og fortsat har i det offentlige rum. En stemme, der i min primetime fra 25-45 år talte for, at man bare skulle smøge ærmerne op og komme derudaf. Det mener jeg stadig, at man skal, hvis man vil opnå noget stort i livet. Men det er ekstremt vigtigt, at man husker sig selv og sine nærmeste på den livslange rejse, vi alle er på. Du kan altid finde nogen, der lige vil det lidt mere og lader til at have mere succes i livet, end du selv føler. Ja, faktisk er sådan nogen altid kun et swipe væk på de sociale medier. Det er en farlig tendens, hvor mange glemmer at sætte pris på det, de allerede har, og i stedet fokuserer på det, de ikke har. Du kan ikke sætte to streger under lykke og det gode liv. Det er personligt, og du sidder i førersædet til at finde din vej til din personlige lykkefølelse.”

Jacob Thiesen tilføjer: ”Kommercielle partnerskaber kan så meget mere end blot at bane vejen for salg af det næste produkt eller at positionere et brand. Og da partnerskabet samtidig er Jespers første kommercielle partnerskab, er det enormt vigtigt for os, at vi bruger dets styrke til – forhåbentligt – at gøre en forskel for andre. Vi ved, at når snakken falder på vores brand, er det oftest med fokus på produktet, og med dette partnerskab ønsker vi at rette fokus på de mere emotionelle værdier og vores ønske om at være med til at skabe et bedre i morgen.”

”Og hvordan gør man så det? Der er jo som bekendt mange veje til Rom, men vi ved, at stress og udbrændthed er et kæmpe samfundsproblem, som vi er nødt til at tale mere om. Det er noget af det, vi sammen med Jesper glæder os til at sætte fokus på. ”

Lanceringen af partnerskabet markeres med filmen ”Kør godt hjem”, som er udviklet i samarbejde med Eiffel. Senere følger en Audi Talk, hvor Audi Danmark og Jesper Buch i fællesskab vil sætte fokus på, hvordan man finder den rette balance i nutidens arbejdsliv.

Læs mere om partnerskabet og se filmen ”Kør godt hjem” på audi.dk/jesperbuch, hvor man desuden kan deltage i konkurrencen om at vinde billetter til Audi Talk med Jesper Buch.

Kontakter

Britt Stellinger
Head of PR
Audi Danmark
brst@audi.dk – 20208995

Linda A. Gaisie
Kommerciel Manager, Jesper Buch
50fifty
linda@50fiftymanagement.com – 27100003


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk