Audi Q3 som plugin-hybrid til 379.990 kr.

Hos Audi sætter man nu strøm til endnu en plug-in-hybrid – nemlig Q3 som SUV og som SUV-coupéen Q3 Sportback. I Danmark er SUVer i høj kurs, og der er mange danskere, der ønsker at tage et skridt i retning af en grønnere form for mobilitet uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Derfor rammer Audi Q3 TFSI e og Q3 Sportback TFSI e lige ned i et marked med stor efterspørgsel. Prisen starter på kun 379.990 kr. for en Audi Q3 Attitude Plus 45 TFSI e, der kan opleves hos de danske forhandlere om en uges tid.

Med en systemydelse på 245 hk og en acceleration på 7,3 sek. byder Audi Q3 45 TFSI e og Q3 Sportback 45 TFSI e på sportslige præstationer, men man kan også køre lokalt uden emissioner. Samtidig har Q3 alle styrkerne fra Q3-modelrækken. Begge plug-in-modeller har en samlet rækkevidde på ca. 710 km, hvoraf de på ren el kan køre op til 51 km for Q3 45 TFSI e og op til 50 km for Q3 Sportback 45 TFSI e i henhold til WLTP-cyklussen.

Audi Q3 TFSI e tilbydes i to forskellige udstyrsvarianter – Attitude Plus og S line Plus. Udstyrsniveauet er højt, og er som udgangspunkt ens i de to udstyrsvarianter, men S line Plus har derudover S line designelementer. Q3 Attitude Plus 45 TFSI e sætter bare højt og har følgende udvalgt standardudstyr: LED-forlygter inkl. LED-baglygter m. dynamisk blinklys, fjernlysassistent, adaptiv hastighedsassistent, vognbaneafvigelsesadvarsel, parkeringshjælp bag, elektrisk åbning og lukning af bagklap, sædevarme foran, 4-vejs el-justerbar lændestøtte, automatisk nedblændeligt bakspejl, Audi virtual cockpit, Audi smartphone interface, MMI Radio Plus med 8,8" touchskærm, etc. (se mere i pris- og udstyrslisten på audi.dk)

Derudover er opladningssystemet ”kompakt”, der kan bruges ved stikdåser, standard på bilen, samt et Mode-3-kabel, som kan bruges ved offentlige ladestandere. ”kompakt” er et såkaldt Mode-2-opladningssystem, der består af en betjeningsenhed inklusive et tilslutningskabel til bilen og to forskellige nettilslutningskabler (med husholdnings- og industristik).

Læs mere om Audi Q3 TFSI e og Q3 Sportback TFSI e

For at kunne udnytte plug-in-hybrid-teknologiens potentiale, når man køber en Audi plug-in-hybrid, anbefaler Audi, at man bestiller et Clever Unlimited abonnement, hvor man kan tilvælge installation af en ladeboks derhjemme. Så er man sikret ubegrænset opladning til en fast månedlig pris.*

Audis udbud af plug-in-hybrider
Med Audi Q3 TFSI e og Q3 Sportback TFSI e øger Audi igen udbuddet af plug-in-hybrider. Således tilbyder Audi nu plug-in-hybrid-versioner af A3 Sportback, Q3, Q3 Sportback, Q7, Q8, A8 og A8 L. Audi A6 Limousine, A6 Avant samt A7 Sportback har været udbudt som plug-in-hybrid de seneste 9 måneder og kan snart bestilles igen, når de i slutningen af februar opdateres og får større batteri. Q5, der tidligere har været udbudt som plug-in-hybrid, vil i løbet af et par uger også kunne bestilles som plug-in-hybrid i den opdaterede version af Q5.

Forbrugsangivelser
Forbrugsangivelse iht. normen for plug-in-hybridbiler (WLTP). Angivelser vedr. brændstofforbrug og CO2-emission er afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse samt tilvalgt ekstraudstyr.

Audi Q3 Attitude Plus (S line) 45 TFSI e:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: op til 62,5 (58,8)
CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: ned til 37 (39)
Elektrisk rækkevidde: op til 51 km (49 km)

Audi Q3 Sportback Attitude Plus (S line) 45 TFSI e:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: op til 62,5 (58,8)
CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: ned til 38 (38)
Elektrisk rækkevidde: op til 50 km (50 km)

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
Clever Unlimited: 369 kr./md. Installation af ladeboks: 7.500 kr., dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Mindstepris i bindingsper. (6 md.): 9.714 kr. inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.
Clever Unlimited Network: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 1.470 kr.

Der tages forbehold for ændringer og fejl.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk